Onderhoud en APK

Met ruime ervaring in autoreparatie en onderhoud zijn wij u graag van dienst voor een kwaliteitsreparatie. Ook de APK keuring voeren wij graag voor u uit. Onze kennis reikt van oldtimer tot de huidige techniek. Voor groot en klein onderhoud of voor een vakantiebeurt .... bij ons kunt u terecht.
Ons doel is dat u veilig en vertrouwd de weg op kan met uw voertuig. Als er onverhoopt kosten zijn die u niet had verwacht, stellen wij u altijd vooraf op de hoogte. Zo proberen we samen tot een goede oplossing te komen.

Onderhoud en APK

APK

Meerkerk Autoservice regelt voor uw auto de onderhoud en APK.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn. Deze APK kunt u laten uitvoeren bij ons.

Voor onderhoud en reparatie kun u voor elk type auto bij ons terecht. Ook voor een grote beurt of kleine beurt bent u bij ons voor het goede adres. Vooraf geven wij u een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Tevens hebben wij een leenauto tot onze beschikking, zodat u weer de weg op kunt.

• Ongeacht merk, type of leefdtijd van uw auto
• Grote beurt
• Kleine beurt
• APK
• Alle reparaties
• Wij vervangen niet onnodig onderdelen als reparatie mogelijk is
• Altijd vooraf overleg over kosten van reparaties

U kunt ons bellen voor een afspraak.

Meer Opties

RDW erkend
Meerkerk Autoservice auto onderhoud